Velkommen til Ripa-Heste

Standard

Sigurlína fra Skovhøj  Og velkommen til lille Sigurlína fra Skovhøj

Varme juli har stået i overvågningens tegn. Min dejlige Gerpla frá Ási skulle ifølge mine beregninger fole i august, men allerede midt juli satte hun stål og virkede temmelig ‘overmoden’. Hele året har jeg glædede mig som et lille barn til hendes og Hnokkis føl. Indrømmet, jeg har været overpylret, efter jeg sidste år mistede hendes føl efter Feykir ved folingen. Derfor var alle sejl sat til i år. Folealarm sammen med et evigt rend fra min side ud på folden for at tjekke den stakkels hoppe i tide og utide på alle tidspunkter af døgnet skulle sikre mig mod flere uheldige folinger. Ikke underligt, hvis hun bare folede for at få fred for mig.

MælkebarenHappy Hour i mælkebaren

Tirsdag var en perfekt sommeraften, og både mennesker og heste svedte i varmen. Folealarmen, som skulle sikre en vellykket fødsel overværet af mig, larmede for gud ved hvilken gang på grund af sveden. Men da vi kom ud i skuret stod Gerpla bare og spiste sit aftenhø som normalt. Vi gik ind igen, og slukkede helt for alarmen. Efter et kvarter bippede den stadig højlydt, men hestene svedte jo, så det var vel derfor. Til sidst blev jeg så træt af larmen, at jeg gik ud for at tørre alarmen af for sved og vupti, dér lå et velskabt føl midt i mors hø!

Når hun er foldet lidt mere ud, kommer der flere billeder af ‘prinsesse Lína’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s