Skovhøjs prins

Standard

 

 

Selfie med smukke Svali efter træningen

Nu har jeg præsenteret prinsessen på gården, så må det vist være tid til prinsen.

Mums græs i lange banerSmukke Svali frá Sumarstöðum er en lækker tøltmaskine fra min egen avl på Island. Hans far Glymur frá Innri-Skeljabrekku vandt både hingsteshow og femgang til Worldtølt i 2012 og tog alle med storm.

Svali har arvet sin fars smukke udstråling. Han er altid den, vores gæster lægger mærke til og forelsker sig i – selv min svigerfar, der ellers ikke er hestemenneske, kommer liiige forbi med gulerødder for at kigge til ham.

Svali træning

Svali kom til Danmark i februar, og han er ved at vænne sig til livet som hest her i landet uden fjelde. Han er redet meget lidt endnu, men elsker at tølte for løse tøjler. Skal vi ud at køre, drøner han lige op i traileren, og på folden forfølger han mig rundt, når jeg tager klatter – og så elsker han allerede godbidder ;o)

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s