Brug din hest til at hjælpe dig selv

Standard

Det er mørkt, og det er vådt, og der er mudder alle steder. I sådan et vejr er jeg ikke altid så fristet til at ride. Men når jeg alligevel klæder mig ordentligt på og tager afsted, mærker jeg, at hestene er virkelig gode for mig, de giver mig energi og hjælper mig igennem den mørke tid.

Ripa-Heste

IMG_1016Da jeg var elleve år gammel, synes mine forældre og min mormor, at det kunne være en god idé, hvis jeg sammen med min mormor fik en hest. Min mormor havde redet som ung og drømte om at ride igen, og for at hesten skulle passe til os begge, blev hun enig med mine forældre om, at en islænder var den rigtige hest til os. Den kunne både bære børn og voksne, havde et godt sind, og så havde min mormor redet islændere, da hun var på ferie på Island.

Jeg var ellevild og følte mig så heldig: jeg skulle have min egen hest!
Jeg havde redet i et par år på rideskolen, men havde ikke rigtig fundet selvtilliden og troen på, at jeg kunne noget, men det, håbede jeg, ændrede sig med min egen hest, som jeg kun skulle dele med min mormor og ikke tyve andre rideskoletøser.

Nu skulle…

View original post 586 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s